When in doubt put a bow on it! Als je shopper Saar draagt tijdens een dagje shoppen of naar je werk (er past een 15 inch laptop + A4 in)  dan val je goed op door de leren strik! De strik en het lintje zijn verwisselbaar en apart verkrijgbaar in diverse kleuren. Doordat je kunt afwisselen ontstaat er steeds een geheel nieuwe uitstraling van de shopper, en dus elke keer passend bij je outfit!

Saar XL heeft een rits aan de bovenzijde zodat je de tas helemaal kunt afsluiten. Ook zit er een binnenvak met rits in de voering, super handig!

We maken de tas speciaal voor jou op maat dus stel jouw favoriete tas zelf samen! Je kiest eerst de kleur van het leer en daarna de voering. Ga je voor een effen voering of juist een leuke print? De printvoering geeft een groot verrassingseffect als je de tas opent. Het is aan jou! ♡ Klik HIER om door te gaan met bestellen.

* Zou je toch graag een andere kleur willen of heb je een ander verzoek? Laat het gerust weten want alles van SAK is handgemaakt dus vrijwel alles is mogelijk!

De maten van Saar XL zijn;

Lengte 45 cm / Breed 30 cm  /  Diep ± 13 cm / Handvatten ± 63 cm.

BESCHIKBARE KLEUREN LEER & VOERINGEN: