Brak & een Blog

saskia stella sak blog

6:07 in de ochtend, met een brak hoofd zit ik op de bank. Want zelfs met genoeg slaap achter je kiezen word je op dit tijdstip toch echt wel brak. Ik vraag serieus of het alsjeblieft iets zachter kan aan mijn dochter van 9 maanden. Ze ligt te gillen als een sirene van blijdschap. Ze kijkt me aan en ik denk oh ja dat is misschien toch iets te veel gevraagd, nu al luisteren naar moeders.

Maar goed, nu 1 dag 31 jaar en ik heb een tassenlabel dat SAK heet. Afkorting van SAskia Korver, weten jullie dat ook meteen. Dat ben ik! En oh ja ook nog een leuke vriend en een nog veel leukere dochter Stella. Maar goed, die 31. Dan wordt het toch wel serieus allemaal.

In mijn hoofd ben ik nog steeds 26 en gelukkig volgens de kassa- jongens en meisjes 16 want een flesje wijn krijg ik zonder ID nog steeds niet mee. Maar toch voelt t anders, genoeg doelen die ik heb bedacht voor ‘als ik later groot ben’. Maar ja wanneer word ik volwassen en groot? Volgens mij moeten we het nu allemaal doen. En soms moet er ook gewoon NU worden gedanst in de kroeg, gelachen om foute grappen en geouwehoerd worden met een leuke man. Want we worden niet té saai & serieus he.saskia stella sak blog

Dus onder het mom van ‘Saskia, maak je praatjes eens waar’ en geen smoesjes meer van geen tijd/ eng/ kan ik dit wel en is het wel leuk genoeg?  * Geen tijd is sowieso geen optie meer;  ik heb net ontdekt dat als de dag om 6 uur begint je zeeën van tijd hebt.

Het is inmiddels 7:04. Twee koppen koffie later en een kind dat allang weer in bed ligt. (Ah dat gillen was misschien toch van moeheid in plaats van blijdschap) maar Halleluja! Mijn aller eerste blog is gewoon een feit!
Ik word er in ieder geval heel erg blij van en hopelijk komen jullie vaker mijn avonturen lezen want dan overleef ik die vroege uurtjes vast en zeker wel!