* RRRR…* Win een Panter crossbody SAKKIE * Last days of spring * winnaar bekend*

blog, utrecht, saktassen, sak, blogger , kraakenmaak , handgemaaktetassen

JEAJ! Wat een leuke win actie! Je kunt de panter crossbody bag Tess van SAK winnen!! Shinen met dit handige tasje die je ook als clutch kunt gebruiken mocht je op stap gaan. Check de instagram pagina van @lastdaysofspringblog om te lezen hoe je mee kunt doen.

Tevens schreef Last days of spring ook nog een heel toffe blog over Kraak & Maak in Utrecht. Lees de blog hier:  https://www.lastdaysofspring.com/2018/08/hotspot-utrecht-conceptstore-kraak-maak/

 

 

View this post on Instagram

*giveaway* Wie droomt er niet van een eigen winkel? Een plek waar je je zelfgemaakte spullen kan verkopen? 🛍 Als kleine ondernemer blijft het dan meestal bij dromen, maar Saskia en Laura bedachten een oplossing: zij startten de concept store @kraak_en_maak, waar verschillende ondernemers zelf een schapje hebben ingericht ✨ Zo heeft iedereen toch z’n eigen mini winkeltje, en dat levert een super toffe concept store op vol creatieve en unieke cadeautjes 🙌🏼 Lees meer over deze hotspot op de blog (#linkinbio 👆🏼) maarrr extra leuk: ik mag ook iets weggeven! . . Saskia heeft een eigen tassen label: @sak_tassen, in de concept store vind je haar mini atelier. Bij @sak_tassen kun je terecht voor prachtige leren tassen, die ze helemaal op maat maakt; je mag zelf je lapje leer en kleur kiezen als je wil 👜 Ik kreeg deze super leuke clutch slash crossbody bag (er zit ook een hengsel bij!) in panterprint, en mag er ook een verloten! Swipe voor de foto van het tasje. . . Wat je daarvoor moet doen? Zorg dat je mij & @sak_tassen volgt, en tag iemand die van deze leuke hotspot moet afweten! Wie weet ben jij dan binnenkort in het bezit van een echte @sak_tassen tas 😃 . . . #hotspotutrecht #conceptstore #kraakenmaak #giveaway #winactie #saktassen #uniekecadeautjes #winkeleninutrecht #utrechtshopping

A post shared by Marlous – lastdaysofspring.com (@lastdaysofspringblog) on

 

Hotspot Utrecht: Conceptstore Kraak & Maak