• SAK stopt! •

sakkie, saktassen, sak , handgemaakt

And suddenly you know.. It’s time to start something new and trust the magic of new beginnings ✨

Na 8 jaar is het tijd voor nieuwe avonturen! SAK heb ik met heel veel liefde groot gemaakt, vanuit huis klein begonnen tot super toffe winkels midden in mijn stadsie Utrecht. De allerliefste klanten, het persoonlijke contact , de lieve reacties op mijn tassen en het mooiste maatwerk 💛 Ik ben er meer dan trots op! Maar het voelt goed, het is tijd voor iets nieuws.

Het is even tijd om stil te staan en vertrouw erop dat er snel weer iets heel moois op mijn pad komt. Mocht je nog een leuke (vaste) baan voor mij weten binnen de (online) marketing & communicatie, laat het mij vooral weten! ✨
Je kunt nog een SAK tas bestellen, ik maak alle bestellingen die binnen komen dan wel niet uit een beperktere voorraad en een langere levertijd. 

Dank jullie wel!! Liefs Saskia