Dit zijn de algemene voorwaarden van SAK tassen & accessoires, gevestigd aan Ridderlaan 25, 3523 HR te Utrecht en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 55996140
Btw-nummer: 153753547B01

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de website van SAK tassen & accessoires en alle overeenkomsten die u sluit met SAK tassen & accessoires. Door het online bestellen van artikelen accepteert u deze algemene voorwaarden.

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Het merk

Het is verboden om het merk SAK tassen & accessoires te gebruiken in welke vorm dan ook, zonder vooraf gegeven toestemming door SAK tassen & accessoires. De intellectuele rechten ten aanzien van de door SAK tassen & accessoires ontworpen producten behoren exclusief tot SAK tassen & accessoires. Het logo alsmede grafische uitingen, en producten, mogen in geen enkele vorm gekopieerd of misbruikt worden.
SAK tassen & accessoires zal bovenstaande rechten ten volste beschermen.

Bestellen

U kunt het product van uw keuze toevoegen aan het winkelmandje op deze website.
Na de betaling stuurt SAK tassen & accessoires een email ter bevestiging van de bestelling. Zodra SAK tassen & accessoires uw bestelling heeft ontvangen, is er een geldige overeenkomst. Pas na de betaling zal de betreffende bestelling worden verwerkt en verzonden.
SAK tassen & accessoires is gerechtigd om gemotiveerd een bestelling te weigeren. In dit geval zal SAK tassen & accessoires het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugbetalen.

Betalen

Uw bestelling wordt pas na betaling verzonden. U kunt betalen via Paypal, IDEAL. De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s en inclusief BTW. De verzendkosten voor de bestelling zijn niet inbegrepen in de productprijs, tenzij anders weergegeven. Hoewel SAK tassen & accessoires de productspecificaties en prijzen met grote zorg op de website heeft geplaatst, kan SAK tassen & accessoires niet garant staan voor eventuele fouten of onjuistheden met betrekking tot prijzen, specificaties, of andere informatie op de website. SAK tassen & accessoires kan ten alle tijden gemotiveerd een bestelling weigeren als de productomschrijving/specificatie of prijs foutieve informatie bevat.

Verzending

Uw bestelling zal met grote zorg worden verpakt voordat het verstuurd wordt.
In principe kan SAK tassen & accessoires verzenden naar Nederland, Europa en de rest van de wereld. Mocht het land van de bestemming niet behoren tot de verzendmogelijkheden, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Verzendkosten:
Nederland: 5,50 euro
Europa: 18 euro
Rest van de wereld: 25 euro

Ruilen & Retourneren

Ons doel is dat je gelukkig bent met je aankoop. U kunt alle ongebruikte artikelen die online bij SAK zijn gekocht ruilen of retourneren door dit binnen 14 dagen na levering door te geven. Dit kan via het contactformulier op de website waarbij de reden van het ruilen en het bestelnummer vermeld dienen te worden. Het doorgeven van de wens te ruilen heeft automatisch tot gevolg dat de overeenkomst tussen SAK en jou wordt ontbonden. Dit verplicht u om alle artikelen in de originele verpakking binnen 5 dagen na het doorgeven van het ruilen naar SAK terug te sturen.

De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening, tenzij SAK onjuiste artikelen heeft geleverd. Alle correct teruggestuurde artikelen zullen, afhankelijk van uw wens, gratis omgeruild worden of resulteren in het binnen 14 dagen door SAK terugbetalen van het volledig betaalde aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten). Terugbetaling vindt plaats door storting op uw bankrekeningnummer. Deze moet vermeld worden bij het contactformulier. Teruggestuurde artikelen moeten in een nieuwe, ongebruikte en ongedragen staat verkeren.

Aansprakelijkheid

SAK tassen & accessoires kan niet aansprakelijk worden gehouden voor buiten redelijke schade, van welke aard dan ook. Aangezien onze producten van natuurlijke materialen (leer, hout etc) gemaakt worden, zijn onderlinge (kleine) kleurverschillen mogelijk. Ook door gebruik van een product kan de kleur veranderen. Onderling kunnen de producten verschillen bevatten.

SAK tassen & accessoires is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting indien zij daartoe gehinderd wordt door overmacht. Onder overmacht wordt verstaan, naast hetgeen daaromtrent in de wet wordt begrepen, alle van buiten komende oorzaken, voorzien of niet voorzien, waarop SAK tassen & accessoires geen invloed kan uitoefenen.