Saskia korver is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten, ArtEZ in Arnhem. Hier heeft ze de opleiding Product Design gevolgd met in het derde jaar een specialisatie in tassen & mode accessoires. Om haar vaardigheden en haar materiaalkennis te vergroten heeft ze daarnaast de Ambachtelijke tassen-vak opleiding in Nieuwegein gevolgd. Hier werd het materiaal leer in de breedste zin van het woord uitgediept en daardoor heeft ze nu de perfecte kennis over de producten die ze maakt.

Met haar label SAK heeft ze alles van het begin tot het eind in eigen hand; ontwerpen, patroontekenen, de inkoop van materialen en uiteindelijk het maken van de collectie. Tassen & accessoires zijn haar passie, ze onderzoekt wat de laatste trends en ontwikkelingen zijn en zet deze om in haar eigen handschrift.

SAK werpt als label een frisse blik heeft op wat de jonge vrouw wil uitstralen en vertegenwoordigen.  De collectie is stoer maar verfijnd, met aandacht voor details die worden versterkt door de combinatie van verschillende materialen & texturen.

SAK is een label dat opvalt; opvallen met eigenwijze ontwerpen in pure materialen!

Het streven van Saskia Korver met haar label SAK is dat mensen haar tassen en accessoires dragen en gebruiken met plezier en zien als een aanvulling op hun outfit.Ze hoopt hiermee de liefde die zij heeft voor het vak door te geven via haar tassen en zo wordt haar liefde voor het vak misschien zomaar uw lievelingstas…