Guusje valt op door zijn fournituren die gebruikt worden in deze ideale schoudertas, denk aan de studs & musketon haken aan het handvat. Dit zorgt voor een luxe uitstraling van deze leren tas zonder dat het té bling- bling wordt. Guusje wordt standaard geleverd met een schouder-band. Tevens is het ook mogelijk om er een extra lang handvat bij te bestellen die je er eenvoudig aan klikt. Hierdoor kan je Guusje zowel over je schouder als crossbody dragen.

Guusje heeft een rits aan de bovenzijde zodat je de tas helemaal kunt afsluiten. Ook zit er een binnenvak met rits & een extra (leer) vakje voor je telefoon, super handig!

We maken de tas speciaal voor jou op maat dus stel jouw favoriete tas zelf samen! Je kiest eerst de kleur van het leer en daarna de voering. Ga je voor een effen voering of juist een leuke print? De printvoering geeft een groot verrassingseffect als je de tas opent. Het is aan jou! ♡ Klik HIER om door te gaan met bestellen.

* Zou je toch graag een andere kleur willen of heb je een ander verzoek? Laat het gerust weten want alles van SAK is handgemaakt dus vrijwel alles is mogelijk!

guusje leer schoudertas
grijs guusje leren schoudertas

De maten van Guusje zijn;

Lengte 32 cm / Breed 48 cm aan de bovenkant naar 30 cm aan de onderkant /  Diep 13 cm / Handvatten ± 63 cm , verstelbaar handvat voor crossbody ± 140 cm.

BESCHIKBARE KLEUREN LEER & VOERINGEN: