Block "homepage-slides" not found

Luiertas Pep

De babybag is geschikt voor de hippe mama die graag iets anders wil zien dan de standaard luiertas aan de kinderwagen en eigentijds voor de dag wil komen. Ben jij zwanger of net mama geworden van een schattig klein baby’tje en op zoek naar een originele luiertas maar vind je de juiste steeds maar niet? Dan is de Pep van SAK misschien jouw handige, ideale & hippe luiertas! Qua design een eigentijdse uitstraling die niet oogt als de standaard luiertassen, dus deze kan ook gebruikt worden als dagelijkse tas of voor naar je werk.
Ruimte genoeg voor alle luiers, doekjes en flesjes die je graag onderweg meeneemt en handig in gebruik door de verschillende vakjes. De tas sluit door een rits en de tas kan door middel van een drukknoop aan de zijkant groter gemaakt worden, dit geeft ook meer inhoud binnenin de tas. Door de studs & de suede omslag krijgt de luiertas een extra stoere uitstraling!
De Pep wordt dus speciaal gemaakt en is niet in voorraad, hierdoor kun je bij SAK aangeven welk kleur voering je graag zou willen en natuurlijk welk kleur leer. Het kleurgebruik is voor iedereen persoonlijk en verschilt dus per persoon.
Mail of bel ons en dan bespreken we de mogelijkheden en de mooie kleurcombinaties die er mogelijk zijn! Meestal sturen we kleur staaltjes naar je op zodat je weet wat je bestelt.  Jullie kindje is uniek dus dat vraagt natuurlijk om een hele speciale en persoonlijke tas! Om het helemaal af te maken krijg je een leren ster met de naam van jullie kindje erop, zodat je deze aan je SAK diaperbag kunt hangen!